torstai 14. lokakuuta 2021

Pihakoivun kiipeilykaatoa parityöskentelyä Jeff ja Roger, sekä markkinointipalvelua Talonmiespalvelu Tampereelta tarjoaa näkymiä miten yhteistyö on voimaa

Yllä youtubesoittolista missä näkyy koivujen tyvikaato + kiipeilykaato oheisilla videoilla. Kuvissa Jeff Vesilahdelta Jepp palvelusta ja apumiehensä Roger. Kuvaajana markkinointiapuna Olavi Lehto Tampereelta. Muistakaa yhteistyö on voimaa, kaikkea ei voi tehdä yksin?


Pihakoivun kiipeilykaato Tampere Jeff apumies Roger kuvaaja Olavi Lehto Talonmiespalvelu Tampere  12.10.2021 pic1. Alla lisää kuvastoa videolinkkinä ja kuvina blogipäivityksen lopussa, joten rullaa sivunuolella alas. Tämä blogger päätti ladatessa nämä kuvat laittaa päivityksen loppuun. En viitsi 24 kuvaa tänne ylös uudestaan laittaa poimin sieltä vain kiipeilykaataja Jeff yhden kuvan tänne päivityksen alkuu. Katso loput rullaten alas sivupalkista?

Pihakoivun kiipeilykaadon aloituskuva ja lopetuskuva "parru pystyssä" tässä ensimmäisinä, olkaa hyväMarkkinointipalveluitani Tampere Pirkanmaa puunkaadossa, piha- ja puutarhatöissä

Kaikkea ei voi aina tehdä yksin, siksi on hyvä liittoutua joko taloyhtiön talkooporukan kanssa tai jonkun toisen toimijan kanssa?

Yhteistyö on voimaa, mallia Tampereen ja Pirkanmaan erilaisille yrittäjille

--------------------------
Ohessa tässä blogipäivityksessä kuvastoa ja ympättyjä videoita yllä olevassa linkissä 12.10.2021 pihakoivujen kiipeilykaadoista, mihin saavuin paikalle kuvaamaa Jeff  (Jepp Vesilahdelta) ja Roger parityöskentelyä kiipeilykaadossa pihakoivujen kaadoissa Tampereella
------------
Ohessa kuvasarja kännykällä kuvattuna missä perinteinen stalpenin tukema pihakoivun kaato, joita minäkin lähinnä teen, tarvittaessa lompakkotaljan ja apumiehen kera, toisinaan apuna myös kaatosakset ja talja samoin.

Kuvissa Jeff Vesilahdelta ja apumiehensä Roger:

Pihakoivun kaatoa Tampereella Jeff sahaa Roger apumiehenä ja Olavi Lehto kuvasi 12.10.2021 pic1 -13 ( kuvat tulivat bloggeriin ladattua järjestyksessä, vaan tämä laittoi ne vanhin kuva alimmaiseksi ja loppukuva viimeiseksi. No kelatkaa sivupalkista. Siirrän joka tapauksessa pari aloituskuvaa tänne ylemmäs:

--------------

Parhain yhteistyöterveisin tamperelainen tunnettu kalastajan ja laukkuryssä Viljo Lehdon poika Olavi Lehto tamperelainen puutarhuri, pihatyöntekijä, metsien mies, puunkaataja, talonmiespalvelu Tampereen puuhamies. 

Tarjoan palveluitani piha- ja puutarhatöiden lisäksi
 myös somemarkkinoinnissa esim blogeina, videopalveluina etc yhteistyön merkeissä. 

Kysy sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com lisää.

Puhelimessa plääsäämisestä ei ole iloa kummallekaan; "paljon puhetta, vähän villoja".
https://Puutarhapalvelu-Ylojarvi.blogspot.com tapaan hoituu syksyn talkkarihommat pihojen lehtimassojen siivoukset tehokkaalla lehtipuhaltimella, haravalla ja pressuja apuna käytteän, sekä rännienkin puhdistukset

-------------------------
Kattorännien tyhjäys samalla kun pihojen puhdistus syksyn lehdistä Puutarhapalvelu Ylöjärvi 13.10.2021 pic2


-------
---------------
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti